Het LifePlus Wellbeing Festival is een evenement dat gewijd is aan het bevorderen van holistisch welzijn en persoonlijke groei.
Het brengt experts, beoefenaars en enthousiastelingen uit verschillende vakgebieden samen om kennis, ervaringen en tools te delen voor een gezonder en bevredigender leven.
Als onafhankelijk partner van LifePlus moest ik natuurlijk bij dit festival aanwezig zijn.

Zelf heb ik de darmkuur en de gezondheidsreset van LifePlus gedaan en slik ik dagelijks nog braaf de voedingssupplementen.
Ik start de dag trouw met de daily biobasics. Wil je hier meer over weten dan help ik je graag!

Ontdek een holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei

Op het LifePlus Well-being Festival kun je een breed scala aan activiteiten en workshops verwachten die gericht zijn op het verbeteren van verschillende aspecten van welzijn, waaronder fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn.
Dit kunnen onder andere de volgende activiteiten omvatten:

  1. Yoga en meditatie: Lessen en workshops om deelnemers te helpen ontspannen, stress te verminderen en mindfulness te cultiveren.

  2. Fitness en beweging: Oefensessies, dansworkshops en andere fysieke activiteiten om fitheid en vitaliteit te bevorderen.

  3. Voeding en gezond eten: Lezingen en demonstraties over gezond koken, bewust eten en voedingstips voor een uitgebalanceerd dieet.

  4. Persoonlijke ontwikkeling: Workshops en lezingen over persoonlijke groei, zelfverbetering en strategieën voor het verbeteren van emotionele intelligentie en veerkracht.

  5. Alternatieve therapieën: Kennismaking met verschillende alternatieve geneeswijzen zoals acupunctuur, reiki, aromatherapie en klanktherapie.

  6. Geestelijke gezondheid en welzijn: Lezingen en discussies over geestelijke gezondheidsproblemen, stressmanagementtechnieken en strategieën voor het behoud van psychisch welzijn.

  7. Milieubewustzijn: Workshops over duurzaam leven, milieuvriendelijke praktijken en het belang van verbinding maken met de natuur.

  8. Creatieve expressie: Artistieke workshops, muziekoptredens en interactieve sessies om zelfexpressie en creativiteit te verkennen.

  9. Integratie van geest, lichaam en geest: Holistische benaderingen die zich richten op de onderlinge verbondenheid van geest, lichaam en geest, zoals energieheling, chakra-balancering en mindfulness-praktijken.

  10. Markt met leveranciers: Een gebied waar deelnemers wellness-gerelateerde producten kunnen verkennen en kopen, zoals biologisch voedsel, kruidenremedies, wellness-boeken en duurzame lifestyle items.

Leer van experts en beoefenaars uit verschillende vakgebieden

Op het LifePlus Wellbeing Festival waren er in 2023 vier gebieden met als thema:

1. Relax

2. Enjoy

3. Activate

4. Create

In deze gebieden waren er verschillende activiteiten zoals: kickboksen, dans fitness, action painting, live cooking, sound meditation, bamboo flow, SUP pilates en nog veel meer.

Als je met gelijkgestemden een holistiche dag wilt beleven dan kan ik je dit festival aanraden!
En koop dan ook meteen een kaartje voor de 
afterparty 🙂
Zie ik je in 2024 in München?


LifePlus heeft mijn leven veranderd. Hoe? Ik vertel het je hier

 

LifePlus Nederland

LifePlus: Geniet van een evenement vol inspiratie en positieve energie

LifePlus Wellbeing Festival
LifePlus Wellbeing Festival
LifePlus Wellbeing Festival
LifePlus Wellbeing Festival
LifePlus Wellbeing Festival
LifePlus Wellbeing Festival