Moed

69,00

Uit de Mindful Nature collectie | Moed - een stapje verder zetten

In de adembenemende kusten van Noorwegen, waar majestueuze rotsen de ruige zee omarmen, vinden we een schouwspel dat moed en veerkracht belichaamt: de papegaaiduikers.
Deze prachtige vogels trotseren de woeste golven en onstuimige winden terwijl ze balanceren op smalle richels en hoge kliffen.

In hun zoektocht naar voedsel duiken papegaaiduikers moedig het water in, ongeacht de gevaren die erop wachten.
Ze geven ons een les in het vertrouwen op hun instincten en het overwinnen van angsten, als een symbool van doorzettingsvermogen en vastberadenheid.

Voor degenen die het geluk hebben om dit tafereel te aanschouwen, biedt fotografie een middel om het moment vast te leggen.
Het vereist echter meer dan technische vaardigheden; het vraagt om een mindful aanwezigheid in het huidige moment.
De rustige focus van de fotograaf wordt één met de omgeving, waarbij alle zorgen en afleidingen worden weggevaagd, en alleen de papegaaiduikers en de natuurlijke schoonheid van Noorwegen in het vizier blijven.

In het observeren van deze schattige vogels op de rotsachtige kliffen van Noorwegen, worden we herinnerd aan de waarde van moed en mindfulness in ons eigen leven.
Net zoals de papegaaiduikers hun angsten trotseren, kunnen we onze eigen uitdagingen aangaan met vastberadenheid en gemoedsrust, wetende dat we elke hindernis kunnen overwinnen.

Laat ons de moed van de papegaaiduikers in ons hart dragen terwijl we ons pad bewandelen, onze camera's in de hand en onze geest gefocust op het heden.
In de ontmoeting tussen natuur en mens vinden we niet alleen prachtige fotografische momenten, maar ook innerlijke kracht en sereniteit.

Lees mijn blogpost over deze bijzondere ontmoeting en over mijn moed

 

Levertijd: ca. 5 werkdagen

1 op voorraad

Extra informatie

Afmeting:

30×40 cm
Fotograaf: Caroline Wirtz
Locatie: Lundeura op het eiland Runde in Noorwegen

Materiaal:

In zwarte kunststof lijst met plexiglas.
Staand of hangend
Fotograaf: Caroline Wirtz