Ontdek de verschillen tussen Mylène Nertsolie en Botanical Olie

Mylène Nertsolie vs. Botanical Olie:
Ontdek de unieke wereld van natuurlijke verzorging

Hallo daar!
Laten we samen een kijkje nemen in de diverse wereld van oliën en ontdekken hoe ze jouw huid, haar en nagels kunnen verwennen.
Op ons menu staan vandaag Mylène Nertsolie en Botanical Olie.
Beiden worden gemakkelijk door de huid opgenomen, maar ze hebben niet alleen verschillende eigenschappen wat betreft samenstelling en textuur, maar ook als het gaat om hun oorsprong.

Mylène Nertsolie:
Deze krachtige olie, afkomstig van de nerts, biedt een unieke mix van omega 6 en palmitoleïnezuur.
Het is meer dan alleen een olie; het is een beschermende, voedende, en hydraterende bondgenoot voor je huid.
Met zijn rijke, volle textuur is het perfect voor diegenen met een (zeer) droge of schrale huid, of wanneer je huid extra liefde en herstel nodig heeft.

Gebruik het als een vervanging voor nachtcrème, voor kloofjes in handen en voeten, bij littekens, of zelfs voor een rustgevende massage.
En wist je dat het ook fantastisch werkt voor babybilletjes en het verminderen van zwangerschapsstriemen?

Belangrijk om te weten is dat nertsolie dierlijk van oorsprong is, wat het een specifieke keuze maakt voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijke huidverzorging met dierlijke ingrediënten.

Botanical Olie:
Aan de andere kant hebben we Botanical Olie, een prachtige combinatie van macadamianootolie, katoenzaadolie, squalaan, en extracten uit avocado en soja.
Met zijn lichte textuur is deze olie een ideale metgezel voor degenen met een droge of schrale huid die op zoek zijn naar een subtiele verzorging.

Gebruik het als een extraatje onder bijvoorbeeld nachtcrème, voor droog haar, of om harde, droge nagelriemen te verzachten.
Botanical Olie biedt een plantaardig alternatief voor natuurlijke verzorging, perfect voor diegenen die de voorkeur geven aan plantaardige producten.

Dus, of je nu valt voor de volle textuur van Nertsolie voor intensieve hydratatie en herstel, of de lichtere textuur van Botanical Olie voor een subtiele verzorging, beide oliën hebben hun eigen charme.
Kies wat het beste bij je past en geniet van de voordelen van natuurlijke oliën!

Liefs Caroline Xxx

 

Shoppen kan via onderstaande afbeeldingen

 

Mylene mink oil
Mylene The Botanical Oil

Mijn verhaal

Hoe het allemaal begon

Ik heb een passie voor natuurfotografie. Er gaat niets boven het vastleggen van adembenemende landschappen en wilde dieren met mijn camera. Het is mijn manier om de schoonheid van de natuur te eren en te delen met anderen.

Daarnaast ben ik ook erg bewust van de impact die we hebben op het milieu. Ik ben altijd op zoek naar beauty producten die duurzaam zijn en het milieu niet belasten. Ik geloof dat we verantwoordelijkheid moeten nemen voor de keuzes die we maken en ons bewust moeten zijn van de ingrediënten die we op onze huid aanbrengen.

Kortom, ik geniet van mijn tijd buiten, omringd door de natuur, terwijl ik deze momenten vastleg met mijn camera. En als het gaat om mijn dagelijkse verzorging, kies ik bewust voor beauty producten die duurzaam zijn en ons milieu respecteren.

Caroline Wirtz
Caroline en Sofia
Caroline Wirtz make-up artist