Caroline Wirtz

Spiritueel coach

Mijn Reis naar Spiritueel Coach

Ik ben enthousiast om te delen dat ik binnenkort, 23 juni 2024, start met de opleiding tot spiritueel coach bij ZoMa Opleidingen. Deze stap betekent veel voor mij, vooral na het verlies van Flynt en mijn vader. Het verwerken van dit verdriet, en het herstellen van mijn energie en levenskracht, is een belangrijk doel van deze opleiding.

Herstel en Groei

Na mijn burn-out heb ik de behoefte gevoeld om sterker terug te komen. De opleiding tot spiritueel coach biedt mij de tools en inzichten om deze innerlijke reis aan te gaan. Het is niet mijn intentie om als coach te werken, maar ik geloof dat deze kennis mij helpt om niet alleen mezelf, maar ook mijn team te inspireren en ondersteunen.

Mijn verhaal

Waarom Spiritueel Coach?

De keuze voor een opleiding tot spiritueel coach kwam niet zomaar uit de lucht vallen. De afgelopen jaren heb ik steeds meer het belang ingezien van spirituele en emotionele gezondheid. In de hectiek van het dagelijks leven raakte ik vaak de verbinding met mezelf kwijt. Door de opleiding tot spiritueel coach wil ik die verbinding herstellen en verdiepen. Ik wil leren hoe ik mijn innerlijke rust kan vinden en behouden, zelfs in moeilijke tijden.

Verwerking van Verlies

Het verlies van Flynt en mijn vader heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. Het verdriet en de pijn die hiermee gepaard gingen, waren overweldigend. Door deze opleiding hoop ik manieren te vinden om dit verlies een plek te geven. Het gaat niet alleen om het accepteren van het verlies, maar ook om het vinden van een manier om verder te gaan zonder de zware last van verdriet voortdurend met me mee te dragen.

Mijn Persoonlijke Groei

Het is belangrijk voor mij om te groeien als persoon. Na mijn burn-out voelde ik me uitgeput en leeg. De opleiding tot spiritueel coach geeft mij de kans om opnieuw te leren hoe ik mijn energie kan beheren en mijn levenskracht kan herwinnen. Ik wil sterker uit deze ervaring komen en mijn innerlijke balans terugvinden.

Caroline Wirtz

Inspiratie voor Mijn Team

Nieuwe Inzichten Delen

Hoewel ik niet de intentie heb om als spiritueel coach te gaan werken, geloof ik dat de vaardigheden en kennis die ik tijdens deze opleiding opdoe, van onschatbare waarde zullen zijn. Ik wil mijn team inspireren en ondersteunen in hun eigen reis naar balans en welzijn. Als leider is het mijn verantwoordelijkheid om een omgeving te creëren waarin iedereen kan groeien en zich gewaardeerd voelt.

De inzichten die ik tijdens de opleiding tot spiritueel coach opdoe, wil ik ook graag delen met mijn volgers. Het gaat om meer dan alleen werk; het gaat om het vinden van balans in het leven. Door mijn ervaringen en kennis te delen, hoop ik mensen te helpen om ook hun eigen innerlijke rust te vinden. Samen kunnen we een sterkere, meer veerkrachtige (werk)omgeving creëren.

 

Anna Helgoland
Reiki 1 Certificaat
Holistisch voeden certificaat
Healing niveau 1
Healing niveau 1

ZoMa Opleidingen: De Juiste Keuze

ZoMa Opleidingen staat bekend om hun holistische benadering en diepgaande programma’s. De keuze voor ZoMa was dan ook een bewuste. Hun programma sluit perfect aan bij mijn behoefte aan persoonlijke groei en spirituele verdieping. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij ZoMa de juiste begeleiding en ondersteuning zal vinden om mijn doelen te bereiken.

Holistische Benadering

Wat mij aanspreekt in de benadering van ZoMa Opleidingen is hun holistische visie. Ze kijken naar de mens als geheel – lichaam, geest en ziel. Deze integrale aanpak zorgt ervoor dat alle aspecten van het leven worden meegenomen in het proces van persoonlijke groei en healing. Dit sluit naadloos aan bij mijn eigen visie en behoeften.

Toekomstperspectief

Ik kijk ernaar uit om mijn reis als spiritueel coach te beginnen en te ontdekken wat deze opleiding voor mij zal betekenen. Het gaat om veel meer dan alleen het volgen van een cursus; het is een transformatieproces. Ik hoop niet alleen mezelf te helen, maar ook anderen te kunnen inspireren en ondersteunen in hun eigen groeiproces.

Een Bron van Inspiratie

Mijn doel is om na deze opleiding een bron van inspiratie te zijn, zowel voor mezelf als voor de mensen om me heen. Door mijn ervaringen en de kennis die ik opdoe te delen, wil ik anderen aanmoedigen om ook hun eigen weg naar innerlijke rust en balans te vinden. Samen kunnen we sterker worden en een positieve impact hebben op onze omgeving.

Mijn beslissing om te starten met de opleiding tot spiritueel coach bij ZoMa Opleidingen is een belangrijke stap in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het biedt mij de kans om het verdriet om Flynt en mijn vader te verwerken, mijn energie en levenskracht terug te vinden, en sterker uit mijn burn-out te komen. Hoewel ik niet van plan ben om als coach te werken, wil ik mijn team inspireren en ondersteunen met de inzichten en vaardigheden die ik tijdens deze reis opdoe. Volg mijn reis en ontdek hoe we samen sterker kunnen worden.

KvK: 80015417

BTW: NL003381024B48

+31 475 854744

Social Media
Lonneke Grimbergen

nieuwsbrief

NL-6042LX 11 Asenray (Roermond)

Copyright © 2024 Caroline Wirtz | Liefstijl Beelden