Fair Trade Edelsteen Zeep – Lavendel-Pepermunt & Lapis Lazuli – Relaxation

7,99

De Spiru Fair Trade Edelsteen Zeep biedt een luxe ervaring van rust en vernieuwing met de kalmerende geuren van lavendel en pepermunt, versterkt door de kracht van Lapis Lazuli.
Deze zeep is Fair Trade, wat betekent dat je bijdraagt aan eerlijke prijzen voor producenten en duurzame gemeenschappen ondersteunt.

De combinatie van lavendel en pepermunt brengt een spa-ervaring in je dagelijkse routine.
Lavendel kalmeert, terwijl pepermunt verfrissend en verkwikkend werkt, ideaal om je geest te revitaliseren na een lange dag.

Wat deze zeep bijzonder maakt, is de toevoeging van Lapis Lazuli. Deze edelsteen staat bekend om zijn helende en verlichtende eigenschappen, bevordert wijsheid en waarheid, en helpt bij het bereiken van innerlijke rust en het afschermen van negatieve energie.

Verwen jezelf met de ontspannende en ethisch verantwoorde Spiru Fair Trade Edelsteen Zeep.
Maak van je dagelijkse verzorging een verfrissende en kalmerende ervaring, perfect voor een verkwikkende douche of een rustgevend bad.

Hoe te gebruiken?
Laat schuimen en breng aan op je natte huid. Spoel grondig af en vermijd contact met je ogen. Alleen voor uitwendig gebruik!

2 op voorraad

Extra informatie

Ingredienten:

Sodium palmate, Sodium palm kernelate, Sodium cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium ricebranate, Lavandula angustifolia flower oil, Mentha piperita oil, Tocopherol, Olea europaea fruit oil, CI 77007, linalol, limonene

Afmeting en gewicht:

ca. 7,5 x 6,5 cm
100 gram

Edelstenen:

Lapis Lazuli