Fair Trade Edelsteen Zeep – Bamboe-Houtskool & Zwarte Toermalijn – Bescherming

7,99

De Spiru Fair Trade Edelsteen Zeep met Bamboe-Houtskool en Zwarte Toermalijn biedt niet alleen een verfrissende reiniging voor je huid, maar ook een krachtige bescherming voor je zintuigen. Deze zeep is Fair Trade, wat betekent dat je bijdraagt aan eerlijke prijzen voor producenten en duurzame gemeenschappen ondersteunt.

Bamboe-houtskool staat bekend om zijn uitstekende reinigende eigenschappen, die helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en het herstellen van de natuurlijke glans van je huid.
Deze zeep is perfect voor een verfrissende douche na een lange dag.

De Zwarte Toermalijn, een krachtige edelsteen, voegt een extra beschermingslaag toe aan deze zeep.
Het absorbeert negatieve energie en beschermt je tegen externe invloeden, zodat je jezelf omhult met een schild van positieve energie.

Ervaar de voordelen van zuivering en bescherming met de Spiru Fair Trade Edelsteen Zeep.
Maak van je dagelijkse routine een moment van positiviteit en verzorging voor zowel je huid als je geest, ideaal voor een verfrissende douche of een ontspannend bad.

Hoe te gebruiken?
Laat schuimen en breng aan op je natte huid. Spoel grondig af en vermijd contact met je ogen. Alleen voor uitwendig gebruik!

2 op voorraad

Extra informatie

Ingredienten:

Sodium palmate, Sodium palm kernelate, Sodium cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium ricebranate, Mentha arvensis oil, Parfum, Charcoal powder, Tocopherol,Olea europaea fruit oil, hexyl cinnamal, linalol, alpha-isomethylionone, citronellol

Afmeting en gewicht:

ca. 7,5 x 6,5 cm
100 gram

Edelstenen:

Zwarte toermalijn