Edelsteen Rozenkwarts Olifant

14,99

Edelsteen Rozenkwarts Olifant (ca. 4 x 3 cm)

De Rozenkwarts Olifant is een mooi en betekenisvol decoratief object dat de liefdevolle energie van rozenkwarts combineert met de symboliek van de olifant.
Deze handgemaakte olifant is uit hoogwaardige rozenkwarts gesneden, waardoor elk exemplaar uniek is in kleur en patroon.

Rozenkwarts staat bekend om zijn associatie met liefde, compassie en emotionele heling.
Het opent het hartchakra en zorgt voor een gevoel van rust en harmonie.
De zachte roze kleur en delicate uitstraling van rozenkwarts voegen een vleugje schoonheid en zachtheid toe aan elke ruimte.

De olifant symboliseert kracht, wijsheid en geluk.
Het is een krachtig symbool van bescherming en positieve energie.
Door de combinatie van de olifant en rozenkwarts brengt dit decoratieve stuk liefdevolle en kalmerende energie in je huis of werkruimte.

Met een formaat van ongeveer 4 x 3 cm is de Rozenkwarts Olifant perfect om op een bureau, nachtkastje, altaar of ergens anders te plaatsen.
Het kan ook als draagbare talisman dienen om de liefdevolle energie van rozenkwarts en het gelukssymbool van de olifant altijd bij je te hebben.

Deze olifant is niet alleen een decoratief object, maar ook een betekenisvol cadeau voor vrienden of familieleden die geïnteresseerd zijn in edelstenen, spiritualiteit en symboliek. Het kan ook een mooie aanvulling zijn op je eigen edelstenencollectie.

Laat de Rozenkwarts Olifant je herinneren aan de liefde, bescherming en geluk die deze prachtige steen en de olifant vertegenwoordigen.
Plaats het op een speciale plek en geniet van de positieve vibes en kalmerende energie die dit unieke stuk met zich meebrengt.

1 op voorraad

Extra informatie

Kleur:

Roze

Materiaal:

Rozenkwarts

Afmeting:

ca. 40×30 mm

Gewicht:

ca. 30 gram