Houten Altaar Edelsteenkast Bruin

34,99

Houten Altaar Edelsteenkast Bruin
Handgeschilderd Indonesie 33x32x8 cm

De Houten Altaar Edelsteenkast, met zijn warme bruine kleur en handgeschilderde details, is een schitterend kunstwerk uit Indonesië.
Met afmetingen van 33x32x8 cm is dit kastje ideaal om je edelstenen, kristallen en andere spirituele schatten op een elegante manier tentoon te stellen.

Handgemaakt door getalenteerde ambachtslieden in Indonesië, is dit kastje vervaardigd uit hoogwaardig hout en met zorg bewerkt.
Elk stuk is uniek door de handgeschilderde versieringen, die een persoonlijke artistieke flair toevoegen.

Het handgeschilderde ontwerp op de kast geeft een authentiek en artistiek accent, waardoor dit meubelstuk een opvallende toevoeging aan je interieur vormt.
De bruine tint van het hout zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Met meerdere compartimenten is de edelsteenkast perfect voor het georganiseerd en stijlvol bewaren van je edelstenen, kristallen, amuletten en andere spirituele voorwerpen. De zorgvuldig ontworpen vakken houden je schatten veilig en geordend.

De Houten Altaar Edelsteenkast met handgeschilderde details uit Indonesië biedt een harmonieuze combinatie van kunst en spiritualiteit.
Voeg dit kunstzinnige stuk toe aan je ruimte en laat het dienen als een bron van bewondering en inspiratie, terwijl het je spirituele praktijk verrijkt met een vleugje authenticiteit.

Exclusief de items op de foto.

1 op voorraad

Extra informatie

Kleur:

Bruin

Materiaal:

Hout

Afmeting:

33 x 32 x 8 cm

Gewicht:

350 gram