Mylène

Beauty Advisor

Als Mylène beauty advisor werk ik met trots aan mijn missie om mijn klanten te helpen er stralend uit te zien, terwijl ik tegelijkertijd de planeet bescherm. Het assortiment bestaat bijna volledig uit natuurlijke en vegan producten en ik ben er trots op dat de verpakkingen voor 80% uit gerecycled plastic bestaan.

Ik geloof dat schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen. Daarom is het belangrijk voor mij om producten te gebruiken die in harmonie zijn met de natuur en vriendelijk zijn voor onze huid en het milieu.

Hoe kun je me bereiken?

Mijn verhaal

Hoe het allemaal begon

Ik heb een passie voor natuurfotografie. Er gaat niets boven het vastleggen van adembenemende landschappen en wilde dieren met mijn camera. Het is mijn manier om de schoonheid van de natuur te eren en te delen met anderen.

Daarnaast ben ik ook erg bewust van de impact die we hebben op het milieu. Ik ben altijd op zoek naar beauty producten die duurzaam zijn en het milieu niet belasten. Ik geloof dat we verantwoordelijkheid moeten nemen voor de keuzes die we maken en ons bewust moeten zijn van de ingrediënten die we op onze huid aanbrengen.

Kortom, ik geniet van mijn tijd buiten, omringd door de natuur, terwijl ik deze momenten vastleg met mijn camera. En als het gaat om mijn dagelijkse verzorging, kies ik bewust voor beauty producten die duurzaam zijn en ons milieu respecteren.

Caroline Wirtz

Wat ik doe

Fotografie, Haar & Make-up

Met fotografie kan ik unieke momenten vastleggen, van adembenemende landschappen tot intieme portretten. Het is een manier om mijn creativiteit te uiten en anderen te laten zien hoe ik de wereld zie.

Als gediplomeerde visagiste laat ik je zien hoe je jezelf kunt verwennen en hoe je je natuurlijke schoonheid kunt verbeteren. Het is geweldig om voor de duurzame beauty producten van Mylène te kiezen, omdat dit laat zien dat ik bewust bent van de impact van mijn keuzes op het milieu.

 

Mylène Make-Up Workshop
Mylène Voeten Workshop

Wil je een Mylène afspraak maken?