Populair

Brown Bear

Kaartpin Brown Bear

Uitgelicht

Cat Feet

Kaartpins Cat Feet

De Betovering van een Handgeschreven Kaartje en de Innovatie van de Kaartpin

Anno 2023 appen en mailen we wat af! Toch blijft het leuk én bijzonder om een kaartje in de brievenbus te vinden … of op de deurmat als je net als wij zo’n sleuf in je voordeur hebt.

De Magie van een Handgeschreven Kaart

Hoe fijn is het dat iemand de moeite neemt om een handgeschreven kaartje te schrijven en op te sturen? Het is een gebaar dat warmte en persoonlijke aandacht uitstraalt. Zelfs de iets makkelijkere methode, zoals het bestellen van een kaartje online bij bijvoorbeeld Greetz of Hallmark, heeft zijn charme. De boodschap blijft hetzelfde: er heeft iemand aan je gedacht en de moeite genomen om je te groeten, te feliciteren, je fijne feestdagen toe te wensen of je een hart onder de riem te steken.

Kaarten voor Diverse Gelegenheden

In mijn webshop zijn allerlei kaarten voor diverse doeleinden te vinden. Of je nu een verjaardagskaart, een kerstkaart, of een beterschapskaart zoekt, je vindt het hier allemaal. Kaarten brengen emoties over die vaak moeilijk in woorden uit te drukken zijn. Ze zijn een tastbare herinnering aan een bijzonder moment of een warme boodschap.

Innovatie: De Kaartpin

Vanaf nu voeg ik iets nieuws toe aan mijn collectie: de kaartpin. Deze kaartpins zijn magnetisch en gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout. Lekker duurzaam, en dat is iets waar ik echt van hou! Met een kaartpin kun je elke kaart die je niet bij het oud papier wilt laten belanden een nieuwe functie geven.

Kaartpin als Woondecoratie

Kaartpinnen maken van jouw kaart een prachtige woondecoratie. Ze veranderen simpele kaartjes in staande herinneringen die je overal in huis kunt plaatsen. Denk aan de woonkamer, de keuken, of zelfs je werkplek. Elke keer als je langsloopt, word je herinnerd aan de lieve boodschap of het bijzondere moment dat de kaart vertegenwoordigt.

Duurzaamheid en Design

Duurzaamheid is voor mij een belangrijke waarde. Daarom zijn de kaartpins gemaakt van FSC-beukenhout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Niet alleen zijn deze pins milieuvriendelijk, ze zijn ook stijlvol en passen bij elk interieur. Hun magnetische functie maakt ze extra handig, omdat je kaarten eenvoudig kunt verwisselen zonder ze te beschadigen.

Hoe Werkt de Kaartpin?

Het gebruik van de kaartpin is simpel. Je plaatst de magneet aan de achterkant van de kaart en bevestigt deze op de houten pin. De sterke magneet zorgt ervoor dat de kaart stevig blijft staan. Zo geef je jouw favoriete kaarten een prominente plek in huis, zonder dat je ze hoeft in te lijsten of op een andere manier te bevestigen.

Kaartpin als Cadeau

De kaartpin is ook een perfect cadeau-idee. Het is een unieke en praktische manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Combineer het met een mooie kaart uit mijn webshop en je hebt een persoonlijk en attent cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Conclusie: Een Nieuwe Manier om Kaarten te Vieren

Kaartjes sturen en ontvangen blijft een bijzonder gebaar in onze digitale wereld. Met de introductie van de kaartpin geef je deze kaartjes een nieuwe dimensie. Ze worden niet langer alleen maar gelezen en bewaard, maar krijgen een prominente plaats in huis. De combinatie van een handgeschreven kaart en een duurzame, stijlvolle kaartpin maakt elke boodschap nog specialer.

Pin your memories!

 

Ontdek de magie van een handgeschreven kaart en de veelzijdigheid van de kaartpin in mijn webshop. Breng een beetje extra warmte en aandacht in je leven en dat van anderen, één kaart en kaartpin tegelijk.

In mijn webshop zijn allerlei kaarten voor diverse doeleinden te vinden en vanaf nu voeg ik hier iets aan toe: de kaartpin

Deze kaartpins zijn magnetisch en gemaakt van FSC beukenhout (lekker duurzaam en daar hou ik van!)

Met een kaartpin kun je elke kaart, die je niet bij het oud papier wilt laten belanden, een nieuwe functie geven als woondecoratie oftewel staande herinneringen.

Zet de kaart op een plek waar je hem vaak ziet en waar je de boodschap op de achterkant altijd weer terug kunt lezen.

Iedere keer weer voel je de liefde en de tijd die iemand genomen heeft om jou dit kaartje te sturen.

De kaartpin is een ontwerp van High5Wood.

Vader Leo en dochter Anne-mei hebben dit design samengesteld en ontworpen en het wordt geproduceerd op Nederlandse bodem.

Weer een favoriet van mij!

Naast duurzaam ook nog geproduceerd in ons eigen landje waardoor minder CO2 uitstoot veroorzaakt wordt.

 

Natuurlijk is de kaartpin niet uitsluitend voor kaarten bedoeld.
Alles wat jij wilt kan er tussen geplaatst worden.
Denk aan foto’s, visitekaartjes, menukaarten, tickets, concertkaartjes (als je niet voor de digitale variant kiest) en noem maar op!
Aan de voorzijde zit een sterke magneet en hier klem je de kaart, foto, etc tussen.

Klik hier om de collectie te zien en laat me in een reactie weten wat je er van vindt.

Mocht je nog andere ideeën hebben om de kaartpin voor te gebruiken dan horen we graag van je.

Herinneringen zijn de mooiste hebbedingen!

– Caroline Wirtz

Caroline Wirtz

CAROLINE WIRTZ

In mijn drukke leven heb ik structuur nodig om rustige momenten in te plannen.
Me time is erg belangrijk!

Naast een baan en een eigen bedrijf volg ik ook nog een opleiding en doe ik vrijwilligerswerk in de uilenwerkgroep Leudal.
Om dat te kunnen realiseren en tijd over te houden voor leuke dingen maak ik een planning om zo rust in mijn hoofd te bewaren.
Als ik geen tijd voor mezelf inplan dan ga ik 7 dagen in de week als een intercity door het leven.

Ik reflecteer, manifesteer en mediteer om mijn doelen te halen.

 

HighFiveWood | De kaartpin

Kaartpin Pink Rabbit
Kaartpins Cat Feet
Kaartpin 3D Pins
Kaartpin Brown Bear
Kaartpin Blue Cat
Kaartpin Sfeerfoto Wasbeer