Calm Your Soul geurstokjes

19,50

Calm Your Soul geurstokjes. Deze rustgevende en ontspannende melange bevat pure essentiële lavendelolie en doet denken aan een dag in de spa.

De geurstokjes komen met 7 geurstokjes en een zelf samengestelde Spotify playlist.

1 op voorraad

Beschrijving

Calm Your Soul geurstokjes. Deze rustgevende en ontspannende melange bevat pure essentiële lavendelolie en doet denken aan een dag in de spa.

De geurstokjes komen met 7 geurstokjes en een zelf samengestelde Spotify playlist.

Even tijd voor jezelf nemen.
Leef jij ook een druk bestaan? Gun jezelf dan kostbare momenten van rust om jezelf in balans te houden.

De Scent zijn geurkaarsen met prachtige edelstenen en bijpassende geurstokjes en vormen samen een heerlijke lijn van geur- en interieur beleving.
Ze hebben een luxueuze en huiselijke uitstraling en worden geleverd inclusief een Spotify playlist voor de totale beleving.
Deze producten worden hand gemaakt, gegoten en met liefde verpakt in Nederland.
For self-care, self-love en meditation.
Voor iedereen die van zijn of haar kamer, badkamer, slaapkamer of werkplek een fijne plek wil maken met onze heerlijke geuren en mooie edelstenen.
Ook perfect als liefdevol cadeau.
De kaarsen hebben elk een andere edelsteen en dus een andere betekenis.

Bijvoorbeeld:
Gun je jezelf of iemand anders veel geluk toe? Kies dan voor Positive Vibes geurkaars(met edelsteen Aventurijn) of geurstokjes. Iets meer liefde nodig in je leven? Kies dan voor de Girl, You Rock deurkaars (met edelsteen Rozenkwarts) off geurstokjes.
Daarbij worden de kaarsen en geurstokjes geleverd met een speciaal samengestelde Spotify afspeellijst voor een nog optimalere beleving.
Net als ik vindt De Scent het belangrijk dat we een bijdrage leveren aan een beter milieu.
Daarom zijn alle producten van De Scent 100% recyclebaar, vegan, eco-vriendelijk, duurzaam, parabeen en dierproefvrij. Super toch?

Extra informatie

Specificaties:

Hoogte: 9 cm (incl dop) Diameter: 6,8 cm Inhoud: 100 ml Extra: 8 geurstokjes. Disclaimer: De inhoud van het flesje kan vanwege de natuurlijke aard afwijken van kleur en gewicht.

Gebruiksaanwijzing:

Verwijder de stop (onder de dop). Doe de stokjes in het flesje en rangschik ze kunstig. Draai ze om wanneer je een geur explosie wilt. Doe het boven een vuilnisbak of gootsteen om eventuele oliedruppels op te vangen. Houd er rekening mee dat als je de stokjes vaker omdraait, de olie sneller verdampt. Plaats het flesje buiten het bereik van huisdieren, kinderen en alles waardoor het zou kunnen morsen. Leg er een placemat of onderzetter onder om eventuele oliedruppels op te vangen als je bang bent het oppervlak te beschadigen. Vervang de stokjes wanneer je de olie ververst. De stokjes worden na verloop van tijd stoffig en verstopt met olie, als je ze regelmatig vervangt, heb je de sterkst mogelijke geur.

Ingrediënten:

(2,2-dimethyl-1,3- dioxolan-4-ylmethanol, Linalool, Linalyl acetate) l-Limonene, omega-Pentadecalactone.

Andere suggesties…