1x.com en het lidmaatschap

1x.com en het lidmaatschap

Vandaag deel ik mijn ervaring met het lidmaatschap van 1x.com Ik ben nu een half jaar lid en laat me je vertellen, het is een avontuur dat elke fotografieliefhebber zou moeten overwegen. In de afgelopen maanden heb ik mijn fotografiewereld op 1x.com laten zien. 57 van...
Sneeuw in Limburg

Sneeuw in Limburg

Sneeuw en minimalisme in Limburg Ik dook mijn eigen stukje natuur in, mijn tuin, toen Limburg de afgelopen dagen bedekt was onder een witte deken van sneeuw. De serene rust die de sneeuw met zich meebrengt, gaf me inspiratie voor minimalistisch fotograferen. In deze...
Kolibries

Kolibries

Costa Rica’s Kolibries: Kleurrijke Acrobaten in de Lucht   Op een reis door Costa Rica ontdekte ik de ongelooflijke wereld van kolibries, kleine vogels die de lucht doorklieven met hun behendige vleugelslagen. Deze kleurrijke acrobaten zijn niet alleen snel...