Natuurfotografie

Natuurfotografie

Natuurfotografie: schotse hooglanders in Lentevreugd Voor mij is de natuur een onaangetaste plek waar menselijke invloed afwezig is.Het authentieke karakter ervan maakt het extra waardevol om buiten te zijn.Elk natuurmoment is uniek en draagt zijn eigen betovering.De...
Kerstkaarten Lonneke

Kerstkaarten Lonneke

Kerstkaarten Lonneke Grimbergen De kerstkaarten van Lonneke zijn binnen!Het zijn 6 schattige mezen geworden en je kunt ze hier bestellen.Een set van 12 enkele kaarten (elke soort x2) gemaakt van afvalhout inclusief gerecyclede bruine kraft envelop.Verkoopprijs:...
Brute moord

Brute moord

In oktober 2021 heb ik voor het eerst in mijn leven buiten Europa gereisd. Bestemming: Zuid-Afrika We hebben 9 dagen in een resort gezeten en 2x per dag een game drive gemaakt vanuit een open jeep.Voordat ik aan deze reis begon had ik gemengde gevoelens over een kill...
Natuurlijk Gelukkig

Natuurlijk Gelukkig

De natuur is mijn happy place.De plek waar ik tot rust kom, me natuurlijk gelukkig voel en geniet van al het moois om me heen.Neem een mindfulness moment door diep in te ademen door de neus, je adem 5 minuten vast te houden en adem door de mond uit.Herhaal dit een...
Een bijzondere ontmoeting

Een bijzondere ontmoeting

In Nederland ben ik dagelijks samen met mijn hond in de natuur te vinden. Mijn camera blijft dan thuis om alleen maar te genieten van de natuur om me heen.   In juni 2016 heb ik een bijzondere ontmoeting met papegaaiduikers in Noorwegen gehad. Het was mijn...